Bahasa Malay🇲🇾🇧🇳🇸🇬

Halo dan selamat datang!

TENTANG KITA
Terletak di tengah-tengah Manila. Matlamat kami adalah untuk membawa orang hebat di satu tempat yang hebat! Oleh itu, kami adalah GAY HUB premium negara.

F CLUB, bekas FAHRENHEIT CAFE adalah GAY MEMBERSHP CLUB pertama di Filipina yang ditubuhkan pada tahun 2003. Ia juga merupakan sauna lelaki perdana negara dengan kemudahan kelas, kemudahan dan perkhidmatan untuk semua ahli. Ia beroperasi 24 jam sehari, 7 hari seminggu, tidak peduli apa yang anda cari, atau bagaimana malam anda pergi, kami adalah destinasi anda.

Bangunan dua tingkat dengan 30 bilik persendirian, jakuzi, bilik sauna dan stim, kawasan pelayaran, bilik pawagam besar dan restoran yang serba lengkap dengan ruang tamu hiburan 300 tetamu di mana semua orang dapat berpesta dan menonton pertunjukan bertaraf dunia.

Kami juga menyediakan perkhidmatan urut dan bantuan valet untuk akses pantas ke kelab. Para tetamu boleh memilih jenis keahlian bergantung pada kekerapan kunjungan mereka dan memanfaatkan pelbagai promo yang sesuai untuk setiap gaya hidup dan keutamaan.

Anda mahu tahu lebih banyak? Jangan rujuk laman web ini dan dapatkan tawaran yang menarik! Hanya di sini di premier negara GAY HUB … F CLUB.

SEJARAH
WILBERT TOLENTINO, bersama kawan-kawannya GENESIS GALLIOS dan RYAN SOTO, mencipta idea untuk menubuhkan pusat hiburan sehenti eksklusif untuk lelaki dan biseksual gay.

Jadi WILBERT memutuskan untuk memasang sebuah rumah mandian eksklusif dengan lounge kecergasan dan hiburan. Oleh itu, mereka telah menubuhkan CENTER FAHRENHEIT CAFE & FITNESS pada 23 Mac 2003. Mereka mendapati tempat kecil ini di New Manila di Quezon City.

Menamakan tempat itu agak rumit. Terdapat banyak cadangan nama yang dibentangkan, dari ‘MANHOLE’ hingga ‘BAT CAVE’, tetapi ia berakhir dengan ‘FAHRENHEIT’. Bau kegemaran WILBERT dari Dior.

FAHRENHEIT menjadi nama rumah dalam hiburan lelaki gay untuk generasi. WILBERT memastikan bahawa tawaran kelab itu adalah pertunjukan yang dinamik dan relevan untuk memenuhi selera makan para ahli yang sentiasa berubah.

FAHRENHEIT mengasaskan jenama pertandingannya:

FAHRENHEIT terus berkembang dalam bertahun-tahun, jadi namanya dari ‘Fahrenheit’ hingga ‘F CLUB’. Pada 2016, F Club secara rasminya menghantar calon Filipina untuk Encik Gay World. Ia baru-baru ini menerima tetamu dari masyarakat beruang.

VISI MISI
* Menjadi negara terbaik GAY HUB.
* Menjadi salah satu penyumbang utama Pasaran Gay Filipina.
* Menjadi rangkaian yang boleh dipercayai dari pertubuhan gay yang berbeza di negara ini dan di seluruh dunia.
* Menjadi tempat hiburan, kemudahan & perkhidmatan yang berkualiti.
* Untuk menjadi tempat paling selamat tempat keperibadian seseorang dapat dinyatakan, dan pandangan siapa pun akan didengar.
* Menjadi tempat impian, peluang, kebahagiaan & kepuasan.
* Menjadi pendahulu berita gay terkini, peristiwa & kejadian.
* Untuk menjadi warisan setiap ahli.

KEAHLIAN FAHRENHEIT
BRONZE (1 BULAN)
PHP 50.00
SILVER (3 BULAN)
PHP 100.00
GOLD (6 BULAN)
PHP 150.00
PLATINUM (1 TAHUN)
PHP 250.00
TAHUN VIP1 DENGAN 10% DISKAUN
PHP 350.00

BAYARAN MASUK
Burung Awal: 7:00 petang hingga 7:05 petang
PHP 135.00
7:06 hingga 7:10 petang
PHP 200.00
7:11 petang dan seterusnya
PHP 260.00
Burung Awal: 7:00 PG hingga 7:05 PM (JUMAAT DAN SABTU)
PHP 200.00
7:06 petang dan seterusnya (JUMLAH DAN SABTU)
PHP 280.00

F CLUB hanya menerima Peso Filipina.

Terima kasih.